pegasusphoto

Om oss

Pegasus er en norsk musikkgruppe bestående av Oslobrødrene Tommy og Ronny Nilsen. De signerte med Tylden & Co i 2006 og har utgitt 12 album og en DVD. Flere av albumene har ligget på VG-lista, de har vunnet Spellemannprisen (2012), ble kåret til «Årets låtskrivere 2014» av DDs lesere og deltok i Melodi Grand Prix med låten «Anyway» i 2016.

tommynilsen

Tommy Nilsen

Tommy Nilsen (født 28. juni 1977), kjent som vokalist i bandet Pegasus, er en norsk artist, låtskriver og produsent. Tommy er født og oppvokst i Oslo. Musikkarrièren startet som formiddags-trubadur på Oppsal Senter i en alder av 11 år som også ble anerkjent med et intervju og fremføring på lokal-tv samme år. Som 17-åring takket han ja da han ble spurt om å stille opp som vokalist for et prosjekt kalt «Rock Mot Vold». Andre artister som deltok på det prosjektet var blant annet Jørn Hoel og Ole Paus. Det var Nilsens første offisielle utgivelse.


ronnynilsen

Ronny Nilsen

Ronny Nilsen (født 2. september 1975) er en norsk låtskriver, artist, bassist og munnspiller. Med broren Tommy er han kjent som medlem i dansebandet Pegasus, som de dannet i våren 2006. Han har også samarbeidet med artister som Hanne Mette Gunnarsrud, Ingemars, Vestnorge, Picazzo og Rune Rudberg. Ronny startet med musikk i elleveårsalderen. Han begynte å spille gitar. Som sekstenåring begynte han å spille bass. Et par år senere startet han med munnspill som er flittig brukt på Pegasus sine utgivelser. Som attenåring, begynte han som trommeslager i et lokalt band som kalte seg for bl.a Miracle. Hans største lidenskap er låtskriving, og dette tar opp mye av tiden hans.